logo mla 2009 brez teksta

Zmagovalca mesečne igre bomo kmalu izžrebali!

naslednje vprašanje bo objavljeno 15. oktobra!

Vrača se astronomska mesečna nagradna igra!

Z današnjim dnem, 15. septembrom, se prične četrta nagradna igra, ki bo trajala do konca meseca, ko bo na vrsti žrebanje! Tokratno vprašanje se glasi:

"V katerem ozvezdju je zasvetila sredi avgusta nova, o kateri smo poročali tudi na Portalu v vesolje in ki jo je bilo možno opazovati tudi iz Slovenije?"

Odgovore pošljite izključno preko spodnjega obrazca! 

Izmed pravilnih odgovorov, ki nam jih boste poslali preko spodnjega obrazca, bomo  izžrebali zmagovalca/ko.

Tokratno nagrado podarja DMFA Založništvo. 2013-04-04 nagrade igraNa sliki: ena izmed prejšnjih nagrad.

Vsi sodelujoči, ki boste oddali pravilen odgovor, boste sodelovali v končnem žrebanju za veliki nagradi, ki ju podarjata revija Spika in podjetje Lyra Optics.

Pravila in navodila najdete na dnu prispevka.

Potegujte se za astronomsko nagrado!

Od marca do maja ter od septembra do novembra se boste lahko potegovali za mesečno astronomsko nagrado. Sodelujete tako, da odgovorite na astronomsko vprašanje meseca. Zmagovalca/zmagovalko bomo izžrebali izmed vseh prispelih pravilnih odgovorov.

Vsi sodelujoči, ki boste pravilno odgovorili na vsaj eno mesečno vprašanje, pa se boste dodatno potegovali za končno veliko nagrado!  


Pravila sodelovanja

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci/udeleženke potrjujejo, da so prebrali/e in sprejeli/e pravila sodelovanja. Vsak tekmovalec/tekmovalka lahko pošlje samo en odgovor. V nasprotnem primeru bomo upoštevali le odgovor, ki je prispel prvi.

Osebni podatki

Organizator bo podatke tekmovalcev/tekmovalk uporabil samo z namenom, da obvesti nagrajenca/ko o rezultatu žrebanja. Podatki ne bodo uporabljeni v druge namene. Osebne podatke uporabnikov/uporabnic bo organizator varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

 


Efemeride
05.10.2022 05:19 CEST
05.10.2022 03:19 UT
Sonce vzide 07:05 
zaide 18:35 
Luna vzide 17:03 
zaide 01:06 
Angleški portal v vesolje
Zmaga.com
Zmaga.com
META znanost
META znanost