logo mla 2009 brez teksta

Astronomska nagradna igra za mesec april!

Z današnjim dnem, 15. aprilom, se prične druga nagradna igra, ki bo trajala do konca tega meseca. Tokratno vprašanje se glasi:

"Prejšnji mesec so bili javno objavljeni pomembni kozmološki rezultati. Po katerem znanstveniku nosi ime vesoljski satelit, katerega opazovanja so privedla do teh rezultatov?"

Odgovore pošljite izključno preko obrazca v prispevku! 

Izmed pravilnih odgovorov, ki nam jih boste poslali preko spodnjega obrazca, bomo na majskem srečanju Sprehod skozi vesolje izžrebali zmagovalca/ko in objavili njegovo ime na Portalu v vesolje.

Tokratno nagrado podarja DMFA Založništvo.

Pravila in navodila najdete na dnu prispevka.

Potegujte se za astronomsko nagrado!

Od marca do avgusta se boste lahko potegovali za mesečno astronomsko nagrado. Sodelujete tako, da odgovorite na spodnje astronomsko vprašanje meseca. Zmagovalca/zmagovalko bomo izžrebali izmed vseh prispelih pravilnih odgovorov.

Vsi sodelujoči, ki boste pravilno odgovorili na vsaj eno mesečno vprašanje, pa se boste dodatno potegovali za končno veliko nagrado!  


Pravila sodelovanja

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci/udeleženke potrjujejo, da so prebrali/e in sprejeli/e pravila sodelovanja. Vsak tekmovalec/tekmovalka lahko pošlje samo en odgovor. V nasprotnem primeru bomo upoštevali le odgovor, ki je prispel prvi.

Osebni podatki

Organizator bo podatke tekmovalcev/tekmovalk uporabil samo z namenom, da obvesti nagrajenca/ko o rezultatu žrebanja. Podatki ne bodo uporabljeni v druge namene. Osebne podatke uporabnikov/uporabnic bo organizator varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

 


Efemeride
14.08.2022 06:05 CEST
14.08.2022 04:05 UT
Sonce vzide 06:00 
zaide 20:13 
Luna vzide 21:49 
zaide 08:37 
Angleški portal v vesolje
Zmaga.com
Zmaga.com
META znanost
META znanost